Amasya Havadis

Hatay’a her muhtar adına fidan bağışı

İLÇE BAŞKANI TEMEL, HER BİR MUHTAR İÇİN HATAY’A BİR FİDAN BAĞIŞLADI

Hatay’a her muhtar adına fidan bağışı
179 views
19 Ekim 2020 - 13:30

AK Parti Suluova İlçe Başkanı Mustafa Temel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. Temel Suluova’daki her bir muhtar için Hatay’a bir fidan bağışında bulundu.

Herkesin yüreğini sızlatan Hatay’daki orman yangınının yaralarını sarmak için harekete geçtiklerini belirten Mustafa Temel, “Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın yereldeki temsilcileri olan ve ilçemizin her köşesinde hizmetin en iyi şekilde yapılmasını sağlayıp şehrin mozaiğini tamamlayan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu vesile ile Hatay’da kaybetmiş olduğumuz ormanlık alanlarımızı yeniden kazanmak için 21 mahalle ve 40 köy muhtarından oluşan Muhtarlar Derneğimiz adına bağışta bulunduğumuz Mini Hatıra Ormanı Ruhsatnamesini muhtarlar derneği başkanı Vedat Kurt’a teslim ettik. Tıpkı bu fidanlar gibi yeşerecek olan samimiyet ve hizmet aşkımızın gücümüze güç katacağına inancımız tamdır. Hem orman hem hizmet yeşerecek” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.