Amasya Havadis

Dümen: “Esnaf ve sanatkarımızın yanındayız”

KORONA VİRÜSE YENİK DÜŞEREK HAYATINI KAYBEDEN HATAY KARAMAN’IN ARDINDAN GÖREVİ ÜSTLENEN MUSTAFA DÜMEN, “ESNAF VE SANATKARIMIZA BU ZOR GÜNLERİNDE BİR NEBZE YARDIMCI OLABİLMEK İÇİN KOVİD-19 NEFES KREDİSİ ADI ALTINDA YÖNETİM KURULUMUZ VE PERSONELİMİZLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK EN KISA SÜREDE BİN KİŞİYE 25 MİLYON LİRA DESTEK KREDİSİ KULLANDIRILMIŞ OLUP HALEN DESTEK KREDİSİNİ KULLANDIRMAYA DEVAM ETMEKTEYİZ” DEDİ.

Dümen: “Esnaf ve sanatkarımızın yanındayız”
197 views
20 Ocak 2021 - 13:50

Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Dümen, korona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde zor günler geçiren esnaf ve sanatkarın daima yanında olduklarını belirtti.

Korona virüse yenik düşerek hayatını kaybeden Hatay Karaman’ın ardından görevi üstlenen Mustafa Dümen, “Esnaf ve sanatkarımıza bu zor günlerinde bir nebze yardımcı olabilmek için Kovid-19 Nefes Kredisi adı altında yönetim kurulumuz ve personelimizle gece gündüz çalışarak en kısa sürede bin kişiye 25 milyon lira destek kredisi kullandırılmış olup halen destek kredisini kullandırmaya devam etmekteyiz” dedi.

Kooperatifin asıl faaliyet konusu olan esnaf ve sanatkarların işletmelerini geliştirmek amacıyla işletme kredisi, yatırım destek kredisi ve genç girişimci kredisi adı altında toplamda 138 milyon 586 bin liralık kredi kullandırıldığına değinen Dümen, faaliyetlerde eşitlik ilkesine uygun davrandıklarını belirterek 1 Mart tarihine kadar ertelenen seçimli olağan genel kurulda aday olacağını vurguladı.

Toplantıda Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse ve birlik üyesi odaların başkanları da yer aldı.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.